ANA SAYFA HAKKIMIZDA TÜM ÜLKELER SIKÇA SORULAN SORULAR HABERLER İLETİŞİM

Uzun Süreli Kalış-İmamlar Gerekli Bilgiler

ANA SAYFA / Danimarka / Uzun Süreli Kalış-İmamlar

Uzun Süreli Kalış-İmamlar

 

Birçok yabancı vatandaş Danimarka’da yaşama ve çalışma özgürlüğüne sahiptir. Ancak bazıları için oturma ve çalışma izni gerekmektedir. Danimarka’da yaşama ve çalışmayla ilgili olarak özel gereklilikler, her şeyden önce, kişinin uyruğuna ve niteliklerine bağlıdır.

İmamlar için
 

http://www.denmarkvac-tr.com/images/bullet_new.gif

Başvuru formunun aslı veya renkli çıktısı (İlk önce başvuru formunda doldurulması gereken bölümlerin doldurulmasından sonra, referansın vermesi gereken evraklarla birlikte başvuru formu Danimarka’da size referans olacak kişiye gönderilecektir. İlgili ayrıntılar başvuru formunda yazılıdır).

http://www.denmarkvac-tr.com/images/bullet_new.gif

Yakın bir zamanda çekilmiş beyaz zemin üzerine pasaport boyutlu (4.5 cm x 3.5 cm) 6 adet renkli fotoğraf. Fotoğrafta, başvuru sahibinin yüzü-çenesi, alnı, burnu, gözleri, kaşları ve ağzı açık bir şekilde görülebilmelidir.

http://www.denmarkvac-tr.com/images/bullet_new.gif

Son 10 Yil içerisinde alınmış geçerli bir pasaport ve işlenmiş tüm sayfalarının 1 adet A4 boyutlu renkli fotokopisi, varsa önceki pasaportlar ve siyah-beyaz fotokopileri

http://www.denmarkvac-tr.com/images/bullet_new.gif

Dış İşleri Bakanlığından mektup (aslı ve fotokopisi)

http://www.denmarkvac-tr.com/images/bullet_new.gif

Nüfus Kayıt Örneğinin Asılları ve Yeminli Tercüman tarafından onaylı İngilizce çevirileri (her biri için bir adet asıl ve bir adet fotokopisi gereklidir)

http://www.denmarkvac-tr.com/images/bullet_new.gif

Evlilik Cüzdanının Aslı , renkli fotokopisi ve onaylı İngilizce çevirisi.

http://www.denmarkvac-tr.com/images/bullet_new.gif

Üniversite Diplomasının Aslı, renkli fotokopisi ve İngilizce çevirisi.



İmam Eşleri ve Çocukları için
 

http://www.denmarkvac-tr.com/images/bullet_new.gif

Başvuru formunun aslı veya renkli çıktısı . (İlk önce başvuru formunda doldurulması gereken bölümlerin doldurulmasından sonra, referansın vermesi gereken evraklarla birlikte başvuru formu Danimarka’da size referans olacak kişiye gönderilecektir. İlgili ayrıntılar başvuru formunda yazılıdır).

http://www.denmarkvac-tr.com/images/bullet_new.gif

Eş için: Yakın bir zamanda çekilmiş beyaz zemin üzerine pasaport boyutlu (3.5 cm x 4.5 cm) 6 adet renkli fotoğraf. Fotoğrafta, başvuru sahibinin yüzü-çenesi, alnı, burnu, gözleri, kaşları ve ağzı açık bir şekilde görülebilmelidir. 

Çocuklar için: Her bir çocuk için 6 pasaport boyutlu fotoğraf

http://www.denmarkvac-tr.com/images/bullet_new.gif

Son 10 Yil içerisinde alınmış geçerli bir pasaport ve işlenmiş tüm sayfalarının 1 adet A4 boyutlu renkli fotokopisi, varsa önceki pasaportlar ve siyah- beyaz fotokopileri

http://www.denmarkvac-tr.com/images/bullet_new.gif

Dış İşleri Bakanlığından mektup (aslı ve fotokopisi)

http://www.denmarkvac-tr.com/images/bullet_new.gif

Nüfus Kayıt Örneğinin Asılları ve tercüman tarafından onaylı İngilizce çevirileri.

http://www.denmarkvac-tr.com/images/bullet_new.gif

Evlilik Cüzdanının Aslı, fotokopisi ve onaylı İngilizce tercümesi


Lütfen Dikkat!
20 Mayıs 2012 tarihinden itibaren uzun dönemli vize başvurusunda bulunan başvuru sahiplerinin, başvuru sırasında, parmak izi alımı ve biyometric fotoğraf çekimi vize başvuru merkezlerinde yapılacaktır. 6 yaşından küçük başvuru sahiplerinin parmak izi alınmayacaktır. Parmaklarda kına varsa parmak izi alımı mümkün olmayacağı için başvuru yapmadan önce kınanın geçmesini bekleyiniz

LÜTFEN DİKKAT!

* Lütfen evraklarınızı hazırlamaya başlamadan önce sağ üst tarafta bulunan iletişim bilgilerini kullanıp size en yakın ofisimizi arayarak ya da iletişim sayfasında bulunan formu doldurarak bizimle iletişime geçiniz.

* Schengen vizesi alımında pasaportunuzda en son aldığınız schengen vizesinde VİS ibaresi olup olmadığını vize uzmanımıza belirtiniz.VİS ibaresi yok ise parmak izine gelmeniz gerekmektedir.

* Vize uzmanlarımız, yapmak istediğiniz seyahatin amacına uygun, güncel evrak listesi konusunda size bilgi maili gönderecektir.

* Vize başvurunuz esnasında ibraz etmeniz gereken Vize Başvuru Formu ve Vize Talep Dilekçesi gibi belgeler konusunda vize uzmanlarımızdan yardım isteyiniz.

* Seyahat amacınıza uygun vize başvuru evraklarını temin edip tarafımıza ulaştırınız.

* Vize uzmanlarımız vize başvurunuzu gerçekleştirip, gerekli durumlarda (Biyometri İşlemi gibi) randevunuzu alarak sizi bilgilendirecek ve işlemleriniz esnasında size eşlik edecektir.

* Seyahatinize ilişkin uçak bileti , otel ve diğer hizmetler gibi konularda lütfen seyahat uzmanlarımızdan destek talep ediniz.

* Vize başvuru süreciniz başından sonuna kadar uzmanlarımız tarafından takip edilip sonuç konusunda sizinle iletişim kurulacaktır.

* Vize başvurunuz tamamlandığında vize uzmanlarımız sizinle iletişim kurup evraklarınızı talep ettiğiniz şekilde (kargo, kurye ya da doğrudan) tarafınıza teslim edilmesini sağlayacaktır.

* Tüm soru ve görüşleriniz için lütfen bizimle iletişime geçiniz.