ANA SAYFA HAKKIMIZDA TÜM ÜLKELER SIKÇA SORULAN SORULAR HABERLER İLETİŞİM

Uzun Süreli Kalış-Au Pair Gerekli Bilgiler

ANA SAYFA / Danimarka / Uzun Süreli Kalış-Au Pair

Uzun Süreli Kalış-Au Pair

Danimarka'daki bir ailede au pair olarak çalışmak için bir oturma izni alabilirsiniz.

Au-pair başvurusu için gerekli belgeler
 

http://www.denmarkvac-tr.com/images/bullet_new.gif

Başvuru formunun aslı veya renkli çıktısı (Danimarka’da size referans olacak kişi tarafından doldurulacak bölümlerin doldurulmasından sonra, referansın sağlaması gereken formda belirtilen belgelerle birlikte ve referans ilgili formu başvuru sahibine göndermelidir. İlgili ayrıntılar başvuru formunda yazılıdır).

http://www.denmarkvac-tr.com/images/bullet_new.gif

Yakın bir zamanda çekilmiş beyaz zemin üzerine pasaport boyutlu (4.5 cm x 3.5 cm) 6 adet renkli fotoğraf. Fotoğrafta, başvuru sahibinin yüzü-çenesi, alnı, burnu, gözleri, kaşları ve ağzı açık bir şekilde görülebilmelidir.

http://www.denmarkvac-tr.com/images/bullet_new.gif

Son 10 Yil içerisinde alınmış geçerli bir pasaport ve işlenmiş tüm sayfalarının 1 adet A4 boyutlu renkli fotokopisi, varsa önceki pasaportlar ve siyah-beyaz fotokopileri

http://www.denmarkvac-tr.com/images/bullet_new.gif

Nüfus Kayıt Örneğinin Asılları ve tercüman tarafından onaylı İngilizce çevirileri.

http://www.denmarkvac-tr.com/images/bullet_new.gif

Eğitim Durumunu gösteren belgenin aslı ve tercüman tarafından onaylı İngilizce çevirisi.

http://www.denmarkvac-tr.com/images/bullet_new.gif

Dil kursuna katılmış olan başvuru sahipleri için: Dil kursunda alınan sertifika aslı ve tercüman tarafından onaylı İngilizce çevirisi.

http://www.denmarkvac-tr.com/images/bullet_new.gif

Dikkat : Başvuru sahibi en az bir yabancı dil konuşmak zorundadır (Danca, İsveççe, Norveççe, İngilizce ya da Almanca).


Lütfen Dikkat!
20 Mayıs 2012 tarihinden itibaren uzun dönemli vize başvurusunda bulunan başvuru sahiplerinin, başvuru sırasında, parmak izi alımı ve biyometric fotoğraf çekimi vize başvuru merkezlerinde yapılacaktır. 6 yaşından küçük başvuru sahiplerinin parmak izi alınmayacaktır. Parmaklarda kına varsa parmak izi alımı mümkün olmayacağı için başvuru yapmadan önce kınanın geçmesini bekleyiniz.

LÜTFEN DİKKAT!

* Lütfen evraklarınızı hazırlamaya başlamadan önce sağ üst tarafta bulunan iletişim bilgilerini kullanıp size en yakın ofisimizi arayarak ya da iletişim sayfasında bulunan formu doldurarak bizimle iletişime geçiniz.

* Schengen vizesi alımında pasaportunuzda en son aldığınız schengen vizesinde VİS ibaresi olup olmadığını vize uzmanımıza belirtiniz.VİS ibaresi yok ise parmak izine gelmeniz gerekmektedir.

* Vize uzmanlarımız, yapmak istediğiniz seyahatin amacına uygun, güncel evrak listesi konusunda size bilgi maili gönderecektir.

* Vize başvurunuz esnasında ibraz etmeniz gereken Vize Başvuru Formu ve Vize Talep Dilekçesi gibi belgeler konusunda vize uzmanlarımızdan yardım isteyiniz.

* Seyahat amacınıza uygun vize başvuru evraklarını temin edip tarafımıza ulaştırınız.

* Vize uzmanlarımız vize başvurunuzu gerçekleştirip, gerekli durumlarda (Biyometri İşlemi gibi) randevunuzu alarak sizi bilgilendirecek ve işlemleriniz esnasında size eşlik edecektir.

* Seyahatinize ilişkin uçak bileti , otel ve diğer hizmetler gibi konularda lütfen seyahat uzmanlarımızdan destek talep ediniz.

* Vize başvuru süreciniz başından sonuna kadar uzmanlarımız tarafından takip edilip sonuç konusunda sizinle iletişim kurulacaktır.

* Vize başvurunuz tamamlandığında vize uzmanlarımız sizinle iletişim kurup evraklarınızı talep ettiğiniz şekilde (kargo, kurye ya da doğrudan) tarafınıza teslim edilmesini sağlayacaktır.

* Tüm soru ve görüşleriniz için lütfen bizimle iletişime geçiniz.